Lokalforumsmøde 23. oktober 2018

Der afholdes lokalforumsmøde og generalforsamling i Lokalforum 4420Regstrup tirsdag d. 23. oktober kl. 19-21.

Mødet afholdes på Skovvejens skole, Nr. Jernløse afdeling.

Generel orientering fra lokalforum:

 • Chris Frøslev går på og fortæller om flag alléen, der er nu etableret.
  1. april 2018 blev flag alléen indviet.
 • Rikke og Ronald fortæller om cykelsti fra Søstrup til Mega centeret. Det er et problem, at man ikke kan cykle sikkert frem og tilbage.
  Den 27. august blev der lavet et lille cykel event fra Regstrup station ud til Tingtved. Cykelstien ligger nr. 2 på prioteringen af cykelstier i Holbæk kommune.
 • Victor Mogensen vil fortælle om de 4 foreninger, som benytter hallen, der har indgået et samarbejde med Holbæk kommune om selv at drive hallen. De4 foreninger kaldes i fællesskab for brugerrådet.
 • Jens fortæller om den ubemandede genbrugspladsen i Virkelyst.
  31/7-2018 havde der været 45.809 besøgende på et år, fremgang på 38%. Jens siger, at vi skal huske at passe på den og sortere så ikke denne skønne ordning bliver lukket for os igen. Over 100 brugere har fået en opringning om, at de ikke har sorteret korrekt. Der har foregået tyveri på pladsen, men det er der taget hånd om. Der er desværre en tendens til, at for mange ting havner i brandbart.
 • Michael Kringelhede fortæller om Kalundborgmotorvejen.

Lokale bekymringer vedrørende Biogasanlæg
Helene fortæller om biogas anlæg ved Snævre og Sdr. Jernløse. Hun orienterer om, hvad det måske vil have indflydelse. Der er en del undren over hvilke oplysninger der er hold i som kommer fra kommunen, Nature energi og andre steder fra, da de ikke alle er ens.

Borgmester Christina K. Hansen orienterer:
Christina K Hansen (Borgmester) går på og orienter om biogas proceduren og om første år som borgmester. Hun fortæller, at der er ikke noget der er vedtaget angående biogas, hun beklager at borgerne ikke har følt sig hørt, hun vil meget gerne lytte. Henning Kronby fortæller om at kommunen før hen har tromlet borgerne ned og at tingene var bare vedtaget.

Grønne Hjerte
Jimmy Singerholm fortæller om Grønne hjerte gennemstrømmer byen og om den nye ide ”Drivkraften”, tidligere events og kommende events.

Eventuelt
Der var ingen bemærkninger under eventuelt.

LokalForum 4420Regstrup generalforsamling
Se det særskilte referat for generalforsamlingen.

Flagallé 4420Regstrup
Flagalléen træder ud af det ”tekniske” samarbejde med LokalForum.

Flagalléen er nu rimelig etableret, har betalende medlemmer, som fremover er dem som deltager i generalforsamling. Vedtægter revideres og tilpasses, bestyrelsen vælges af medlemmerne.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *